26 Ιουν 2012

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον ρεπόρτερ της εκπομπής του !

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο πιό αγχωμένος παρουσιαστής όλων των εποχών, από τότε που έπαθε το κάζο με τον "μαθητή" του Γιώργο Αυτιά. Έτσι είναι απαιτητικότατος με τους υπαλλήλους του (ε, να μην τους πούμε "συνεργάτες"), οι οποίοι ....
είναι αναλώσιμοι μέχρι κεραίας. Αλλάζουν κάθε χρόνο σαν τα πουκάμισα, για να μη γίνουν αυτόφωτοι και στερήσουν λάμψη από το φωτοστέφανο του αρχηγού. Η εκπομπή περιστρέφεται γύρω από τον άρχοντα της τηλεθέασης, που δεν έχει σκοπό να χάνει θεατές με "κοιλιές" στις ζωντανές συνδέσεις, ιδαίτερα αν υπάρχει "λαουτζίκος", που πρέπει να μιλήσει ζωντανά και να δώσει την απαραίτητη ζωηράδα στην εκπομπή, ώστε να μην αλλάξουν κανάλι τα τηλεθεατόπουλα.

Η χούντα του "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε; Και τολμάς να μη θέλεις να μιλήσεις στο μικρόφωνο της εκπομπής μου;", έγινε συνήθεια.... Σε λίγο, πολίτες θα καρπαζώνουν τους ατυχείς ρεπόρτερς που παλεύουν για το μεροκαματάκι, επειδή ο "άρχοντας" τους πιέζει να τους χώσουν το μικρόφωνο στη μούρη, με πρόσχημα την ενημέρωση.

Έβαλε τις φωνές στον ρεπόρτερ του και καλημέρισε τον δημοσιογράφο του MEGA που μπήκε σε πρώτο πλάνο! - Μια φαρμακοποιός έσπρωξε το μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ! - "Να πάρει ο διάολος να πάρει!" φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη